Over EmineRé

Over EmineRé

EmineRé betekent uitblinken/uitmunten en komt van het Latijnse werkwoord eminere. Splits je de naam op in Emine en Re, dan staat het eerste deel voor betrouwbaar (Turks) en is het tweede deel de eerste lettergreep van Rebecca, de Zinderende Zeeuwse die het hart van EmineRé vormt.

Niet alleen wil EmineRé zelf uitmuntend werk leveren, ze wil ook graag haar klanten laten uitblinken. Ontwikkelen betekent stappen (durven) zetten, vooruitgang boeken en successen behalen als het gaat om het bereiken van persoonlijke, zakelijke of maatschappelijke doelen.

EmineRé is opgericht in 2010 en gevestigd in de Zeeuwse hoofdstad. Hoewel netwerk en werkterrein (inter)nationaal zijn, is de betrokkenheid bij Zeeland en de behoefte voor deze provincie iets te betekenen heel groot.

Sinds de start heeft EmineRé opdrachten mogen uitvoeren voor onder andere Tilburg University, Syntens en KvK Zeeland/West-Brabant, HZ University of Applied Sciences, MQM Nederland, DOK 41 en Smart Services Boulevard. Door het aangaan van duurzame samenwerkingsvormen met collega-ondernemers en hun organisaties ontstaat meerwaarde voor de klanten. EmineRé is verbonden met Huisacademies, Society 3.0 (netwerk waar onder andere Seats2Meet onder valt), HartWerk (Moerdijk), Closer2Talent (Dongen), Ygenwijs, Renovatio en nog vele andere bevlogen, ambitieuze en innovatieve zelfstandig professionals. Uit de samenwerking met Renovatio is recentelijk een maatschap ontstaan, waarvanuit projecten op het gebied van Maatschappelijke ontwikkeling (Social Profit sector) worden ontwikkeld en geïmplementeerd.